Contact met Lekdetectie Service

Vermoedt u dat er in uw woning, winkel of bedrijfspand sprake is van gas-, water- of rioollekkage? Wij zetten uw aanvraag graag door naar een erkend lekdetectiebedrijf bij u in de buurt. De professionele medewerkers van ons servicecenter stellen u een aantal gerichte vragen, waardoor we zeker weten dat u bij de juiste expert uitkomt. We zijn u graag van dienst!

U kunt ons 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereiken door te bellen naar 085 - 432 03 33. Als u dit liever wilt, kunt u ook zelf online een afspraak aanvragen.

Waarom kiest u voor ons?

Wij werken samen met partners door heel Nederland, die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van lekdetectie. Met behulp van geavanceerde detectieapparatuur sporen zij gegarandeerd iedere lekkage op zonder onnodige sloopwerkzaamheden. Het meetrapport van de lekkage heeft u snel in huis voor uw verzekeraar, zodat onze lekdetectie u in veel gevallen helemaal niets kost! Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.

Bent u een bedrijf dat zich specialiseert in lekdetectie en wilt u uw bedrijf aanmelden bij ons landelijke netwerk? We informeren u graag over de voorwaarden, neem contact met ons op.