Hulp nodig bij daklekkage?

Lekkage_badkamer
Het dak beschermt uw woning tegen alle weersinvloeden, houdt kou buiten en de warmte binnen. Als er ergens in de dakconstructie een lek ontstaat, wordt uw dak hierdoor zwakker en zal het zijn taak niet meer goed kunnen vervullen. Daklekkage is dan ook een heel vervelend probleem, dat zo snel mogelijk moet worden verholpen!

Professionele lekkage experts

Daken hebben echter vaak een groot oppervlakte en meerdere lekkagegevoelige plekken. Bovendien zijn daken vanwege de hoogte niet altijd even toegankelijk. Er is dan ook zeer specifieke kennis nodig voor het opsporen en verhelpen van daklekkage. Kennis, waarover al onze partners beschikken. Als professionals op het gebied van lekdetectie vinden zij gegarandeerd ieder lek!

Een lek in het dak opsporen

Voor het opsporen van daklekkage worden verschillende technieken ingezet, waaronder thermografie (het maken van warmtebeelden van het dak) en rookdetectie. Voor welke detectiemethoden de specialist kiest, hangt onder andere af van het soort dak: een hellend dak vereist een andere aanpak dan een plat dak. Ook wordt er gekeken naar bijvoorbeeld gevels en dakkapellen, het komt namelijk vaak voor dat hier de oorsprong van de daklekkage gevonden wordt.

Daklekkage is een vervelend probleem, dat snel moet worden verholpen om schade aan uw dakconstructie en isolatiemateriaal te minimaliseren. Gelukkig wordt u met één telefoontje naar ons landelijke netwerk meteen doorverbonden met de lekdetectie expert uit uw regio. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

Let op: voor daklekkage schakelen wij een dakdekkersbedrijf uit de regio in om het lek voor u te lokaliseren. Dit valt niet onder onze reguliere lekdetectiedienstverlening. Het is mogelijk dat er voorrijkosten in rekening worden gebracht.