Last van plafondlekkage?Lekkage_plafond

Ontdekt u vochtplekken op uw plafond? Deze worden waarschijnlijk veroorzaakt door een lekkage in het leidingwerk op de bovenliggende verdieping. Het lek bevindt zich echter vrijwel nooit op de plaats waar de vochtplekken ontstaan: water zoekt namelijk altijd de weg van de minste weerstand. Dit betekent dat de vochtplekken niets meer en niets minder aantonen dan de zwakste plek in uw plafond. Hakken of breken op deze plaats levert vrijwel nooit resultaat op: hier zult u de plafondlekkage niet vinden.

Het opsporen van plafondlekkages

Hoe wordt de precieze plaats van plafondlekkage dan wel opgespoord? U wilt vanzelfsprekend niet uw hele plafond slopen, op zoek naar de oorzaak. Dankzij lekdetectie is dit ook niet nodig: er is speciale apparatuur waarmee plafondlekkage kan worden opgespoord zónder onnodig hak- en breekwerk. Lekdetectiebedrijven passen geavanceerde technieken toe, zoals het maken van warmtebeelden van het plafond, en kunnen zo tot op de centimeter bepalen waar de oorsprong van het lek zich bevindt.

Plafondlekkage kan uw woning ernstig beschadigen en heeft bovendien vaak schimmelvorming tot gevolg. Aarzel daarom niet als u lekkage vermoedt en schakel een expert in op het gebied van lekdetectie. Wij werken samen met diverse specialisten door heel Nederland, ook in uw regio kunnen we het juiste bedrijf naar u toe sturen. Plafondlekkage snel opgespoord en verholpen!