Wat is Lekdetectie Service?

Lekdetectie Service is een initiatief dat is ontstaan vanuit de grote vraag naar gespecialiseerde lekdetectiebedrijven. Via dit landelijke netwerk vindt u heel gemakkelijk een specialist die ofwel uit uw regio komt, of die actief is in heel Nederland. Onze service is geheel kosteloos: u betaalt uitsluitend de kosten voor de daadwerkelijke lekdetectie aan de specialist.

Alle lekdetectie experts die bij ons netwerk zijn aangesloten zijn streng geselecteerd op kwaliteit, professionaliteit en service. Daarnaast zijn al onze partners dag en nacht bereikbaar, 365 dagen per jaar. Bovendien zal geen van de aangesloten bedrijven voorrijkosten bij u in rekening brengen! U weet dus precies waar u aan toe bent: snelle service van een gekwalificeerde vakman, zonder onaangename verrassingen achteraf.

Onze werkwijze

Vanuit heel Nederland kunt u ons netwerk dag en nacht bereiken door te bellen naar 085 - 432 03 33. U krijgt dan contact met één van onze servicecenter medewerkers, die in een paar stappen uw precieze situatie in kaart brengt. Vervolgens matcht de medewerker uw verzoek met het bedrijf dat u het best van dienst kan zijn en dat op dat moment beschikbaar is bij u in de buurt. U wordt doorgeschakeld en bespreekt de details met de specialist, waarbij u ook de definitieve afspraak maakt.

stappenplan-lekdetectie

Benieuwd naar de experts die in uw regio bij ons zijn aangesloten? Gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina. Als u hier uw postcode invult, verschijnen daaronder de bedrijven die u kunnen helpen. U maakt snel een afspraak met deze vakman door te bellen naar 085 - 432 03 33.

Nooit meer zelf op zoek naar de juiste expert

Door gebruik te maken van onze kosteloze service bespaart u zich de moeite van het zelf op zoek gaan naar een geschikte specialist die uw lekkage kan opsporen en verhelpen. Bovendien is kwaliteit verzekerd: dankzij onze strenge selectie is een succesvol resultaat gegarandeerd. Veel mensen hebben al naar tevredenheid gebruik gemaakt van onze service.