Laatste reviews van onze lekdetectiebedrijven
Er zijn op dit moment geen reviews beschikbaar
Kosten van Lekdetectie
Een Lekdetectiebedrijf

Wat kost het uitvoeren van Lekdetectie

De kosten voor een uitgebreide lekdetectie bedragen doorgaans tussen de €400 en €500 (ex. btw). Dit is inclusief voorrijkosten, gebruik van apparatuur en uitgebreide en resultaten van het onderzoek. Tevens is hier het rapport bij inbegrepen, evenals professioneel advies om eventuele herstelwerkzaamheden aan te pakken.

Kosten van lekdetectie

Een grondige lekdetectie kan enkele uren in beslag nemen, vooral wanneer alle toevoerleidingen en afvoerbuizen met gespecialiseerde apparatuur moeten worden geïnspecteerd.

De bij ons aangesloten lekdetectiespecialisten hanteren doorgaans een vast tarief (inclusief voorrijkosten) afhankelijk waar in Nederland u geholpen moet worden.

Wat vergoedt de verzekering?

In de meeste gevallen bied uw verzekering dekking voor deze kosten. De opstalverzekering, ook bekend als de woonhuisverzekering, is bedoeld om uw huis te beschermen tegen schade door gebeurtenissen zoals brand, storm en inbraak. Bovendien biedt de opstalverzekering dekking voor schade als gevolg van lekkage.

De opstalverzekering dekt niet alleen schade aan uw huis zelf, maar ook aan andere bijgebouwen zoals schuren, schuttingen, leidingen, zonnepanelen, de centrale verwarming en sanitaire voorzieningen. Deze verzekering biedt dekking voor waterschade veroorzaakt door lekkage, op voorwaarde dat het om onvoorziene schade gaat. Onder onvoorziene schade verstaan we schade die niet had kunnen worden voorkomen. Het is echter belangrijk op te merken dat schade als gevolg van achterstallig onderhoud meestal niet wordt vergoed.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw verzekeraar.

Uw voordelen op een rij
Enkel geverifieerde lekdetectiebedrijven
Onze lekdetectiebedrijven zijn snel beschikbaar
Vrijblijvend bellen of een offerte aanvragen
Binnen één uur reactie op uw aanvraag *
Bespaar tijd met deze gratis service

* Op werkdagen tussen 09:00 - 17:00

Op zoek naar iets anders?

Gratis offerte van een lekdetectiebedrijf?

U krijgt gegarandeerd tijdens kantooruren binnen één uur een reactie!