Laatste reviews van onze lekdetectiebedrijven
3 februari 2024
10

Na cv lek onder de houten vloer moest ik zoek naar een lekdetectie bedrijf, een sector met helaas veel cowboys. Ik kreeg 2 namen door van de verzekering de ene had pas na 6 weken tijd, de ander in Amsterdam kon volgende week al beginnen mits ik even de formulieren en toestemming tot de klus bevestigde invulde die ik zou krijgen. Ik wachten wachten bellen nog eens bellen maar kwam nooit verder dan de receptioniste. Ik zou teruggebeld worden erg niemand belde terug. Een nieuwe gevraagd en kwam bij deze firma uit. Er nam iemand met kennis op, die kon al mijn vragen beantwoorden en ze konden maandag al aan de slag. Ze waren ook eerlijk wat ze wel en niet konden betekenen. Bedrag bleek na navraag echt alles te bevatten wat nodig was drukonderzoek, infrarood, kleurstof etc. Andere vragen meerprijs voor elk type onderzoek extra maar daar kom je later achter lees ik in reviews. Ook tijd was 2.5 uur bij jou thuis dus zonder de reistijd dat staat wat slecht omschreven in de bevestiging. Maar was na een telefoontje snel opgelost, prima lui aan de telefoon kan niet anders zeggen. Het onderzoek, op moment dat de specialist wilde beginnen viel door een stroomstoring in centrum stad alle stroom uit. Eigenlijk kon hij weer naar huis en zou ik moeten betalen want tja niet zijn schuld tenslotte, de tijd en reis was gereserveerd. Maar John gaf niet op probeerde op het blote oog te onderzoeken waar het lek zou moeten zitten. Kwam uit waar het lek volgens hem zou moeten zitten vanaf de benedenburen gerekend. Hij deed een waterdruk test met helaas koud water maar omdat er al een luik in de vloer zat dichtbij het mogelijke lek. En vrij snel bleek daar inderdaad de oorzaak te zitten. Hij liet het zien met filmpje en ik had bewijs voor de verzekering. Zelfde avond had ik al een zeer gedetailleerd en zeer rapport incl foto's en uitleg. Zeer tevreden klant dus na afloop. Geen moment het gevoel te hebben gehad met een beunhaas te maken hebben gehad. Enige verbeterpunt. Als je een afspraak maakt betaal je iets van 150 euro als je afbelt en volledig als je binnen 24 uur voor afspraak afbelt, dat laatste snap ik. Het eerste geval je zou een week van tevoren toch moeten kunnen afzeggen zonder te betalen. Of het moet duidelijk aan de telefoon vermeldt worden bij maken van de afspraak, dat was in mijn geval niet gebeurd.

27 maart 2023
10

Bardia kwam bij mij kijken voor een lekkage. Na diverse metingen, stelde hij een lekkage vast aan de koudwaterleiding van het toilet. Aangezien onze koelkast ook niet in orde was, is Bardia is 's maandags nog terug geweest om uit te sluiten dat het door de koelkast kwam. Wat een service he. Een loodgieter heeft daarna het ingebouwde toilet geopend en ja hoor, daar spoot het water eruit. Bardia was super vriendelijk en enorm behulpzaam, echt top.

23 maart 2023
10

Bardia Mehrvarzpour is bij ons geweest en kon dezelfde dag terecht waar we heel blij mee waren. Heeft de lekkage spoedig gevonden en rapport op lokatie gemaakt. Heel goed!!!!

17 februari 2023
10

Snelle reactie op mijn belletje i.v.m. lekkage. Binnen 2 uur had ik een afspraak, en is de bron vrij direct ontdekt. Vriendelijke service!

2 februari 2023
10

Het vinden van de oorzaak en de beschrijving heel specifiek. Daarbij werd het proces van de detectie beschreven. Ondersteund met foto’s zowel van de meting als de buitenkant van de gev. Ook was er n advies welk type bedrijf dit moest oplossen.

27 januari 2023
10

Na het afgelopen noodweer konden ze al vrij snel het lek detecteren en werd ik achteraf duidelijk geadviseerd in hoe ik het moest oplossen met de verzekering zodat de diensten kosteloos waren. ; )

16 januari 2023
10

Helemaal top.

8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

29 september 2021
10

Kreeg zeer gedegen advies over uit te voeren vervolg werk.

4 juni 2021
6

Helaas kan ik weinig goeds vermelden. Na een melding keurig snelle afspraak gemaakt. Ze hebben er alles aan gedaan om ook het probleem te vinden. Nu wachten we reeds een kleine 3 weken op het rapport wat niet komt. Mails worden niet beantwoord en als je belt, beloven ze het uit te zoeken en terug te bellen, wat niet gebeurd. Erg jammer, zo niet zeer teleurstellend. Inmiddels is er gelukkig contact geweest en is het rapport alsnog opgesteld en toegezonden. Al met al wellicht een wat ongelukkige samenloop van omstandigheden.

9 april 2021
10

Ik dacht een daklekkage te hebben, dankzij jullie weet ik dat het gelukkig een lekkage in een cv buis is. Met behulp van een vriendelijke en vakkundige expert een afspraak met een monteur gemaakt om het aanstaande donderdag te laten repareren.

17 maart 2021
10

Erg prettig om mee te werken. Snelle afspraken, duidelijke prijzen en heldere rapportages op basis van gecertificeerde apparatuur en duidelijk meetresultaten. Resultaten ook snel beschikbaar in hun rapport. Wijze van rapporteren voorkomt veel discussie omdat de ondersteunende foto's en data duidelijk zijn.

16 maart 2021
10
12 maart 2021
10

Ik had een niet zichtbaar lek ergens waardoor de cv ketel steeds leegliep. Ik heb gebeld en ze konden snel komen. John stond precies op tijd voor de deur. Al snel werd duidelijk dat het lek in de kruipruime zat. Mijn kruipruimte is moeilijk te bereiken en heel laag met buizen dus moeilijk om in te bewegen. Toch is John tot 2 x toe de kruipruimte ingegaan om zeker te weten hoe het zat. Dit was donderdag vroeg in de middag. S' avonds had ik het rapport binnen, keurig met foto's en de volgende middag (op vrijdag ondanks drukte) stond de loodgieter voor de deur en was het binnen 2 uur verholpen. Ik ben zeer te spreken over de betrokkenheid van John, de snelle reactie van de loodgieter en dus van de hele service. Men kan het een hoog bedrag vinden wat ze vragen maar ik vind dat ik waar kreeg voor mijn geld.

12 maart 2021
10

John Kruijk heeft een uitvoerig onderzoek uitgevoerd, zowel bij mij als bij de buren, en kundig vastgesteld waar het probleem zit. Het uitgebreide rapport dezelfde avond nog in de email. Ik kan John van harte aanbevelen.

15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Onze lekdetectiebedrijven krijgen een 8.8! (70 reviews)

Lekdetectie balkon? Onze lekdetectiebedrijven staan voor u klaar!

Gratis een offerte voor lekdetectie balkon?

U krijgt gegarandeerd tijdens kantooruren binnen één uur een reactie!

Snel een lekdetectiebedrijf nodig?

Vraag direct een gratis offerte aan!

Of bel vrijblijvend 085 106 1174

Uw voordelen op een rij
Enkel geverifieerde lekdetectiebedrijven
Onze lekdetectiebedrijven zijn snel beschikbaar
Vrijblijvend bellen of een offerte aanvragen
Binnen één uur reactie op uw aanvraag *
Bespaar tijd met deze gratis service

* Op werkdagen tussen 09:00 - 17:00

Op zoek naar iets anders?

Balkon lekkages

Tijdige detectie en reparatie zijn cruciaal om verdere schade te voorkomen. Ons platform is gespecialiseerd in het in contact brengen van consumenten met lokale lekspecialisten die ervaring hebben met het opsporen en oplossen van balkonlekken. Door gebruik te maken van hun expertise, kunt u het probleem snel en effectief aanpakken.

Efficiënte lekdetectie voor balkons

Als het gaat om lekdetectie op balkons, gebruikt ons netwerk van professionele specialisten geavanceerde technieken en apparatuur om de oorzaak van het probleem te identificeren. Met methoden als ultrasone trillingen en infrarooddetectie kunnen ze lekkages nauwkeurig lokaliseren zonder onnodige schade aan uw balkon aan te richten. Hun expertise zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige detectie, waardoor u tijd en geld bespaart.

Uitgebreide rapportage

Zodra een lekdetectiespecialist uw balkon heeft geïnspecteerd, ontvangt u een uitgebreid rapport. Dit rapport bevat gedetailleerde bevindingen, zoals de exacte locatie van het lek, mogelijke oorzaken en aanbevolen oplossingen. Door deze waardevolle informatie tot uw beschikking te hebben, kunt u weloverwogen beslissingen nemen over reparaties en passende maatregelen nemen om toekomstige lekken te voorkomen.

Kosten

We begrijpen dat kosten een belangrijke overweging zijn. Ons netwerk van lokale lekspecialisten biedt scherpe prijzen en geeft u transparante kosteninformatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor gepersonaliseerde offertes van een vertrouwde professional in uw regio.

Neem nu contact met ons op om in contact te komen met lokale lekspecialisten die u kunnen helpen bij het effectief opsporen en oplossen van balkonlekken.

Hoe wordt dit aangepakt?

Een lekkage op het balkon wordt opgespoord door gebruik te maken van ultrasone trillingen of infrarooddetectie. Vervolgens stelt de lekdetectie specialist een uitgebreid rapport op. 

Gemiddelde kosten

Gemiddeld kost een lekdetectie voor een balkon tussen de 400 en 500. De uiteindelijke prijs varieert op basis van de materiaalkosten en het uurtarief van de specialist. In de meeste situaties zullen de kosten tussen de 433 en 467 euro uitkomen. In veel gevallen wordt een lekdetectie vergoed door de opstalverzekering. Neem voor meer informatie contact op met jouw verzekeraar.

De gemiddelde kosten bedragen tussen
€433 - €467
min. €400 max. €500
Gemiddeld450
Let op: dit zijn gemiddelde tarieven in Nederland, de kosten van de dienstverlener kunnen afwijken.
Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

Handige keurmerken

Wanneer u een Lekdetectiebedrijf inschakelt kan het handig zijn te controleren of ze over een of meerdere van deze keurmerken beschikken:

Bouwgarant,Erkend leerbedrijf,Keurmerk ConsuBeter